Як створити сайт, який зміцнить ваш бренд?

Хороший бренд передає ідею компанії або продукту, а правильний брендинг – це об’єднання всіх сторін бізнесу, як онлайн, так і оффлайн. Напевно ви вже знаєте, що наявність сайту так само важливо, як і номер телефону, за яким з вами можуть зв’язатися відвідувачі. Більше того, сайт зможе стати прекрасною платформою для створення стійкого позитивного іміджу, з яким буде асоціюватися ваша компанія.

Виберіть правильний слоган і зміцните свій бізнес онлайн, скориставшись цими порадами:

Контент:

Релевантний текст

У вас повинна бути своя мова спілкування з клієнтами. Якщо Ви займаєтеся просуванням дитячого садка, ваші тексти повинні бути забавними та життєрадісними, а якщо Ви рекламуєте послуги консалтингової компанії, то Вам потрібно бути більш суворими і професійними. Визначте вашу аудиторію і той образ, з яким Ви хочете, щоб вас асоціювали, і дотримуйтеся його. Правильний вибір тону і манери подачі матеріалу відіграє велику роль у формуванні бренду.

Якісні зображення

Чіткі та оригінальні зображення зроблять половину роботи за Вас. Демонстрація якісних фотографій ваших продуктів, персоналу і послуг викличе довіру користувачів до вашого бренду. Головне пам’ятайте, що люди хочуть побачити те, що вони отримають в результаті, і вони завжди зможуть відрізнити стокові фотографії від ваших власних. Намагайтеся використовувати стокові зображення по мінімуму і додавайте знімки, які дійсно відносяться до вашого сайту.

image3-dobrohleb[1]

Дизайн і структура:

Логотип, фон і кольору

Логотип не повинен бути складним і надто помітним, його головне завдання – передати ваш стиль. Як тільки ви закінчите роботу над логотипом, Вам потрібно буде помістити його в шапку сайту, зафіксовану в його верхній частині, так, щоб його завжди було видно. Потім переконайтеся, що колірна схема вашого сайту відповідає дизайну логотипу. Не забувайте, що кольори викликають емоції та асоціації, так що колірна палітра, яку Ви використовуєте, повинна відповідати іміджу вашої компанії. Щоб дізнатися більше про кольори та їх значення, прочитайте статтю з блогу WiX.

header-mysite-done[1]

Інформаційні сторінки:

Wix дозволяє додавати будь-яку необхідну кількість сторінок на сайт, але деякі з них є обов’язковими:

Про нас

У цьому розділі Ви можете поділитися з відвідувачами ідеєю сайту та вашими цінностями. Ясність та прямота послужать вам на руку, головне, щоб ваш тон відповідав стилю бренду.

about-us-mysite[1]

Відгуки

Позитивні відгуки здатні творити чудеса. Виділіть одну з сторінок вашого сайту під враження користувачів про ваші послуги та ставлення до вашої компанії. А ще краще, дайте відвідувачам можливість самим додавати коментарі на сайт за допомогою програми Comments, спеціальних програм з Wix App Market або зовнішнього коду.

Контакти

Доступність може стати однією з сильних сторін вашої компанії. Додайте всі існуючі дані для зв’язку з вами і дайте користувачам зрозуміти, що якщо у них є питання, вони завжди можуть зв’язатися з вами.

contact-dobrohleb2[1]

Додатки:

Оновлення з соцмереж

Одним з кращих прийомів в брендінгу вважається активність у соцмережах. Немає нічого простішого, ніж додати кнопки соцмереж на ваш сайт, а разом з ними можна використовувати інтерактивні додатки, такі як Instagram Feed, RebelMouse, TINT і багато інших. Для цього потрібно перейти в редактор, потім в App Market вибрати розділ «Соціальні мережі» і підібрати додаток та відповідну соціальну мережу.

Еmail – маркетинг

Спілкування і підтримування зв’язку з клієнтами – одна з головних основ ефективного брендингу. Email-маркетинг може і звучить як складний термін, але насправді все не так страшно. У магазині додатків Wix App Market є кілька простих функцій, які можуть допомогти вам створити розсилку і залучити вашу аудиторію. Напр. TargetHero – у нього є ряд корисних функцій, які позбавлять вас від зайвих клопотів.

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *