Як стати популярним в Instagram?

Як і в будь-якій інший соціальній мережі в Instagram є звичайні користувачі та професіонали своєї справи. Це ті люди, які знають, як залучити тисячі передплатників не тому, що вони популярні, а тому що вони розкрили таємницю Instagram. Чим відрізняється крутий інстаграмер від звичайного користувача? Насамперед якісними знімками. Якщо ви хочете виділитися серед 130000000 користувачів Instagram, вам потрібно викладати дійсно унікальні знімки. Але навіть цього мало для успіху в Instagram. Якщо ви хочете потрапити в самий топ, вам потрібно знати правила гри.wix-example[1]

Ось кілька порад, які допоможуть вам підкорити Instagram:

  • Регулярні оновлення: викладати одне фото раз на пару тижнів недостатньо. Якщо ви хочете, щоб люди вас запам’ятали, вам доведеться регулярно з’являтися в новинній стрічці.
  • Вибирайте краще: регулярно ще не означає все підряд. Покажіть щось дійсно оригінальне.
  • Спілкуйтеся з людьми: Instagram – це насамперед спільнота та спілкування тут мається на увазі спочатку. Підписуйтесь на інших користувачів, ставте «Подобається», відзначайте друзів на ваших знімках, використовуйте коментарі, щоб висловити своє схвалення, – все це важлива частина взаємин з вашими фоловерами в Instagram.
  • Використовуйте # хештеги: ніде хештеги так не важливі, як в Instagram, якщо ви хочете, щоб ваші фотографії побачило якомога більшу кількість людей. Подивіться на декілька найбільш великих акаунтів в Instagram і на те, як там використовуються хештеги і які з них користуються найбільшою популярністю, наприклад: #instamood, #bestoftheday #instacool #follow або #nofilter.

instagram-specialists2[1]

  • Діліться на Facebook: прабатько Instagram, Facebook, – це те місце, де найчастіше переглядають фотографії з Instagram. Ділячись «інстафото» на Facebook, ви значно збільшуєте кількість користувачів, що побачили знімок, до того ж Ви нагадуєте своїм друзям, що у вас є аккаунт в Instagram, що заслуговує уваги.
  • Просувайте знімки на вашому сайті: Використовуючи Wix, ви можете легко інтегрувати ваш аккаунт з сайтом за допомогою додатка Instagram за кілька кліків. Ваша стрічка буде автоматично оновлюватися кожен раз, коли Ви будете викладати нове фото, постійно додаючи таким чином новий контент на ваш сайт. Присвячений ваш сайт навчанню або це персональна сторінка, додавання фотографій з Instagram може стати відмінним рішенням для брендингу, якщо вам потрібно представити себе як відкритого, суспільної людини.

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *