Як використовувати Google+ для просування сайту?

Якщо Ви досі не думали про використання Google+ в залученні трафіку на Ваш сайт, саме час цим зайнятися. Нехай Google+ і не став «новим Facebook», він все ж має деякі переваги перед іншими соціальними мережами, як, наприклад, підвищення позицій в пошуковій видачі Google.Останнім часом все більше компаній створюють аккаунти на Google+ і використовують його у своїй SEO-стратегії. Метою цих компаній є не підвищення числа передплатників, а підвищення впізнаваності бренду в Google пошуку.

Ось 5 простих дій, які допоможуть вам поліпшити результати пошукової оптимізації через Google+:

Оптимізуйте інформацію на сторінці

Почніть з редагування інформації на вашій сторінці в Google+ і зробіть її більш доступною для індексації Google. Не забудьте написати заголовок і опис вашого бренду/сайту на сторінці «Про нас», включаючи дкілька ключових слів. Дуже важливо використовувати релевантні посилання в описі, наприклад, посилання на головну сторінку вашого сайту або на будь-який інше джерело інформації, пов’язане з Вами.

RU-google-plus-for-seo2[1]

Додайте кнопку Google+ на ваш сайт

Google+ схожий на вулицю з двостороннім рухом: мало просувати ваш сайт на сторінці в Google+, потрібно щоб кнопка Google+ також була присутня на сторінках вашого сайту. Використовуйте кнопки «Підписатися» і «+1» в різних місцях на вашому сайті, щоб збільшити число підписок користувачів. Не забудьте додати кнопку G+ до панелі соціальних мереж на інших матеріалів, включаючи лендинг та email-розсилку. Пам’ятайте: чим активніша ваша сторінка в Google+, тим більше шансів, що вас помітить сам Google.

RU-google-plus-for-seo3[1]

Попрацюйте над контентом

Це найважливіша частина в роботі над пошуковою оптимізацією вашого сайту за допомогою Google+. Контент на вашій сторінці має оновлюватися регулярно, бути цікавим і правильно складеним. Оновлюйте сторінку як мінімум кілька разів на тиждень та обов’язково пишіть окремі тексти для сторінки на Google+. Використовуйте в ваших записах ключові слова, пов’язані з вашою сферою діяльності та упевніться, що вони гармонійно поєднуються з основним текстом. Не забудьте використовувати привабливі зображення, для того, щоб підштовхнути потенційних клієнтів перейти по вашому посиланню, підписатися на вашу розсилку, прочитати або поділитися вашими записами.

RU-google-plus-for-seo4[1]

Використовуйте посилання та хештеги

Хештеги завжди відіграють важливу роль, коли йдеться про пошукову оптимізацію, – це стосується і Google+. Переконайтеся, що всі ваші записи містять посилання на головну сторінку вашого сайту, а також і на інші розділи. Додавайте хештеги до кожного посту, щоб пошуковику було простіше категоризувати їх. Хештеги допоможуть вам поліпшити видимість у всіх пошукових системах, і в Google+ особливо. Таким чином, ваші записи будуть показані цільової аудиторії з відповідними інтересами.

RU-google-plus-for-seo511[1]

Будьте активні в спільнотах Google+

Спільноти Google+ об’єднують людей зі схожими інтересами, такими як «Освіта», «Навчання», «Мистецтво», «Спорт» та інше. У Google+ існують десятки активних спільнот, в найпопулярніших з яких тисячі учасників. Будучи активними у спільнотах Google+ Ви зможете зарекомендувати себе і залучити нових користувачів на свою сторінку. Це в свою чергу призведе до підвищення активності на вашій сторінці і збільшить її видимість в результатах пошуку.

RU-google-plus-for-seo6[1]

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *