Перегляд і редагування профілю Google+

Щоб людям було легше з вами зв’язатися, інформація у вашому профілі має завжди бути найсвіжішою. Якщо ви щойно зареєструвались у Google+, виберіть фотографію профілю, за якою вас легко впізнати, і поділіться деякими відомостями про себе.

  1. Увійдіть у Google+.
  2. Щоб переглянути інформацію в профілі, наведіть курсор на верхній лівий кут сторінки та виберіть у головному меню Google+, що з’явиться після цього, пункт Профіль, а потім перейдіть на вкладку Про мене.

SNP_14398B2E200CBC07F833A4FB6082640E729B_3547242_en_v1

 

  1. Фотографія профілю. Щоб змінити фотографію, наведіть на неї курсор і натисніть . Ви можете завантажити фотографію, зробити новий знімок або вибрати зображення, опубліковане в Google+. Докладніше про те, як установити фотографію профілю.
  2. Вкладки профілю. На вкладці “Про мене” можна вказати основну інформацію про себе (наприклад, місце роботи, навчальний заклад або навіть досягнення, якими ви пишаєтеся). На інших вкладках (“Публікації”, “Фотографії” тощо) відображаються фото, якими ви поділилися, загальнодоступні дані про вашу активність на YouTube, публікації, яким ви поставили +1, та інша подібна інформація.
  3. Поле публікації. Тут ви можете ділитись інформацією зі своїми колами. Усе, що ви опублікували раніше, відображатиметься в потоці на сторінці вашого профілю.
  4. Інформація про кола. Тут можна переглянути, кого ви додали та хто додав вас. Також можна додати до кіл нових учасників.

1

Повне ім’я, фотографія профілю й обкладинка – це та інформація про вас, яку зможуть переглядати всі користувачі в мережі. Ви самі вибираєте, хто зможе бачити інші ваші дані.

За матеріалами Google довідка

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *