Новий редактор Wix

Платформа Wix надає кожному можливість створити свій неповторний HTML-сайт, без будь-яких знань програмування і зайвих витрат. Розробники Wix створили інтерфейс нового редактора практично з нуля, керуючись двома головними принципами: максимум функціоналу і простота в користуванні.

Переглядаємо значення «WOW-ефекту»

За допомогою нових можливостей редактора Ви можете сформувати образ вашого сайту захоплюючим, насиченим та максимально ефективним.

Основні можливості, які доступні в новому редакторі Wix :

1. Відео як фон: любов з першого погляду

Якщо одна картинка варта тисячі слів, то одне відео коштує тисячі картинок. Сьогодні можливість виділитися з натовпу і привернути увагу відвідувача з першої секунди практично безцінна для онлайн-підприємців. Найбільші бренди Nike і Apple вже використовують відео на своїх сайтах. Ви теж зможете зробити це за пару кліків! Просто завантажте свій відеофайл або виберіть один з готових відео з безкоштовної галереї Wix.

2. Широкі смужки: донести найважливіше до клієнтів

Є кілька способів сфокусувати увагу користувачів певній частині контенту вашого сайту. Найефективніший з них – розподілити зміст по візуально роздільним блокам. Нова функція «Смужки» була розроблена саме для цієї мети – великі смужки у всю ширину екрану допоможуть створити бездоганний дизайн і донести важливу інформацію до користувачів. Більше того, дизайн кожної смужки можливо налаштувати по-своєму. Використовуйте відео, фотографії, анімацію і графіку, міняйте кольори та переміщайте їх по сайту.

3. Паралакс-прокрутка: виводимо сайт на новий рівень

Знайомі з останнім трендом у світі веб-дизайну? Тепер він знаходиться на відстані кількох кліків від вашого сайту. Ефект паралакса створює ілюзію тривимірного простору й надає додаткову глибину фону сайту. При паралакс-прокручуванні створюється враження, ніби віддалені об’єкти рухаються трохи повільніше об’єктів, розташованих ближче. Якщо ви хочете зробити сайт яскравим і креативним, Вам однозначно варто спробувати ефект паралакса.

4. Якірні меню та фіксовані елементи: ідеальні для довгої прокрутки

У світі веб-дизайну 2015 рік був роком довгої прокрутки. Навіть затяті противники тренда погодяться з його ефективністю: навігація по односторінковому сайті в тисячу разів зручніше з мобільних пристроїв та планшетів. Нові «якірні» меню мають можливість прикріпити будь-який елемент до екрану – це не розкіш, а просто необхідна складова для сайтів з довгою прокруткою. Таким чином, найважливіші елементи завжди залишаються доступні користувача, тому прокручуйте сайт в своє задоволення.

5. Персоналізація: робіть все те, що працює для Вас

Створити свій унікальний сайт стало ще простіше: кожну деталь можна налаштувати та довести до абсолютної досконалості. Будь-який елемент можна перемістити, перефарбувати, підрізати, вирівняти, скопіювати, вставити, перетягнути, поміняти.

6. Простота використання, яка заощадить час

Новий редактор Wix був розроблений в першу чергу для зручності. Розробники прагнули створити найбільш інтуїтивну платформу, яку можна легко освоїти. Навіщо витрачати час на читання інструкцій та вивчення довгих керівництв? Приступити до створення сайту можна вже з першого знайомства з редактором. Вся необхідна інформація знаходиться перед Вами, включаючи корисні підказки та віджети, що відповідають на специфічні вимоги вашого сайту.

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *