Маленькі хитрощі від Wix для поліпшення сайту

Розробники Wix представляють вашій увазі 6 маленьких деталей, які можна легко додати на сайт, щоб зробити його дійсно привабливим і зручним у використанні:

Кнопка із зображенням

Ця новинка вже встигла стати однією з найулюбленіших для наших користувачів. Така кнопка легко помітна, інтуїтивно зрозуміла і до того ж до неї можна додати привабливі ефекти при наведенні миші і при натисканні. Хочете побачити, як нова кнопка із зображенням буде виглядати у вас на сайті? Натисніть на значок + (Додати) у верхній лівій частині редактора Wix, потім виберіть «Кнопки і меню» і «Кнопка з фото». Як кажуть, одна картинка варто тисячі кліків …

button-image[1]

Ви можете перетворити будь-яке зображення або іконку в кнопку власними зусиллями: просто клікніть по зображенню, натисніть «Налаштування», в меню «При натисканні на картинку» виберіть можливість «посилання на …» і додайте відповідне посилання.

Переходи сторінок

Хочете привернути увагу користувачів не тільки при натисненні на кнопку, але і при переході на нову сторінку? Для додавання оригінального ефекту при переході між сторінками, у верхній частині лівого меню редактора Wix натисніть «Сторінки» → «Переходи сторінок» → виберіть відповідний варіант. Налаштування ефекту переходу сторінок додасть родзинку на ваш сайт та зробить його більш захоплюючим.

transitions[1]

Панель соціальних мереж

Кнопки соціальних мереж – невід’ємна частина будь-якого сайту, що належить успішному бренду. Панель соцмереж з’єднує всі сторінки бренду з основним сайтом, збирає всю вашу соціальну активність в один доступний «центр зв’язку». За допомогою спеціального додатка з Wix App Market Ви можете зробити ці кнопки такими, які потрібні саме вам! Новий додаток Social Media Icons допоможе створити іконки, які будуть гармонійно вписуватися в стиль вашого сайту.

powr-icons[1]

Пошукова рядок

Додавання пошукового рядка зробить ваш сайт в 10 разів зручніше. Особливо це стане в нагоді, якщо на Вашому сайті є магазин з часто оновлюваною колекцією товарів або ж ви постійно оновлюєте контент сайту. Завдяки новому безкоштовного додатку Site Search Ви можете значно спростити життя відвідувачів сайту, давши їм можливість знайти саме те, що їм потрібно. Що ще краще – Ви зможете дізнатися, що користувачі шукають на вашому сайті, щоб привести ваш асортимент у відповідність з їх інтересами. Головне розмістити пошуковий рядок на видному місці, де вона буде легко доступна (щоб користувачам не знадобилася пошуковий рядок для пошуку вашого пошукового рядка).

search[1]

Підписка на розсилку

Надавши користувачам можливість підписатися на розсилку, Ви зможете набагато ефективніше взаємодіяти з ними, відправляючи регулярні оновлення прямо, які переадресовують на ваш сайт, замість того, щоб сподіватися, що вони самі туди зайдуть. У Wix App Market ви знайдете масу додатків для email-розсилки. Нам дуже подобається додаток MailChimp за свою зручність і великі можливості для адаптації під ваш сайт.

mailchimp[1]

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *