Зміна паролю в Gmail

Як змінити пароль в пошті Gmail або налаштувати двохетапну аутентифікацію в пошті Gmail (підвищення рівня безпеки).

Автор: Александр Чек

Міняти пароль в пошті Gmail досить просто, достатньо перейти в аккаунт , вкладка Безпека і тут натиснути на Змінити пароль.

До речі двохетапна аутентифікація дуже корисна річ особливо тим, хто боїться за злом пошти та у яких її часто зламують. Саме тут ви можете прикріпити номер мобільного телефону,  до свого аккаунту,  щоб при вході в пошту вам приходила смс, зміст якої треба вводити при кожному вході.

Приступимо до самого процесу зміни пароля в Gmail.  Вибрали Змінити пароль, ввели в Поточний пароль,  пароль який у вас на даний момент, а в Новий пароль і Підтвердження нового пароля, той пароль на який ви хочете змінити в пошті Gmail.

how-to-change-your-password-and-create-a-new-password-to-your-Gmail-4[1]

Також, якщо ви хочете отримувати повідомлення при вході у вигляді смс, яке треба ввести. Шанс злому вашої пошти зменшиться у декілька разів, тому якщо вашу пошту взламують, то обов’язково підключіть цю функцію.

Для цього перейдіть в Безпека – Налаштування (Двохетапна аутентифікація) – Приступити до налаштування – Ввести номер телефону і пройти по кроках до кінця.

Ви налаштували вхід в Gmail за допомогою смс або двохетапну аутентифікацію!

 

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *