Завантаження документів WordPress

У блог WordPress.com можна завантажити документи за допомогою кнопки «Додати медіафайл» (для зображень скористайтеся кнопкою «Додати зображення»).

Примітка. Інструкції, наведені нижче, призначені для користувачів, яким треба завантажити документ і додати посилання для його скачування в запис або на сторінку блога. Якщо ви просто хочете завантажити документ в «Бібліотеку файлів» (без посилання для скачування документа), в консолі перейдіть на сторінку Медіафайли -> Додати новий.

Завантаження з комп’ютера

Тут описано, як завантажити документ з комп’ютера в «Бібліотеку файлів» і вставити посилання для його скачування в запис або на сторінку.

  1. Перейдіть на сторінку Записи -> Додати нову або Сторінки -> Додати нову, або відкрийте існуючий запис в режимі редагування.
  2. Натисніть на кнопку Додати медіафайл у групі кнопок Завантажити/Вставити прямо над редактором.
    ru_docs-add-media[1]
  3. Натисніть на кнопку Огляд …, виберіть файл з вашого комп’ютера, потім натисніть кнопку Завантажити.ru_docs-select-files[1]
  4. Після закінчення процесу завантаження натисніть на кнопку Посилання на файл. Це гарантує, що текст запису буде містити посилання для скачування файлу, який ви тільки що завантажили. ru_docs-file-url[1]
  5. Натисніть на кнопку Вставити в запис.ru_docs-insert[1]
  6. Тепер у записі або на сторінці має бути посилання для скачування документа.

За матеріалами WordPress support

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *