Додавання звукової доріжки YouTube

За допомогою інструменту заміни звукових доріжок ви можете додати до відео музичний супровід з колекції схвалених музичних композицій.

youtube2

Додавання аудіотреків до відео

  1. Перейдіть на сторінку Менеджера відео і натисніть на стрілку поруч з кнопкою “Змінити” навпроти потрібного відео.
  2. У спадному меню виберіть Аудіо. 
  3. Натисніть на обраний аудіотрек і перегляньте відео з цим аудіосупроводженням.
  4. Аудіотреки можна шукати за допомогою поля пошуку або за жанрами на вкладці Кращі композиції. 
  5. Підберіть трек і натисніть кнопку Опублікувати. Тепер ваше відео буде відтворюватися з новою звуковою доріжкою. За допомогою функції позиціонування аудіотрек можна додати до певного фрагменту відео.

Вибір довжини аудіотрека і його місця в відео

Після вибору треку натисніть кнопку Позиціонувати аудіо під програвачем для попереднього перегляду. Назва аудіотрека відобразиться на панелі під програвачем. Натисніть на цю панель.

Обрізавши або перетягнувши цю панель, ви зможете змінити довжину треку або його розташування. Щоб обрізати трек до потрібної довжини, натисніть на початок або кінець панелі і перетягніть смужку вліво або вправо. Після того як обрізання буде виконана, перетягніть панель аудіотрека в певне місце у відеоролику.

Ця функція дозволяє вказати, в якому саме фрагменті відео повинен звучати аудіотрек. Ви можете налаштувати гучність і вибрати, щоб звучало лише музичний супровід, тільки оригінальний звук або обидва одночасно.

Якщо ви задоволені результатом, натисніть Завершити позиціонування.

За матеріалами Google довідка

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *