Безкоштовні програми, які зроблять ваш сайт ще краще

Tint

Цей програмний додаток збирає контент з ваших соціальних мереж та відображає його на сайті у вигляді акуратно оформленої стрічки. Виглядає дуже симпатично, за що і користується величезною популярністю серед користувачів WiX. Додаток працює з такими популярними соц. мережами, як Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google+ та іншими.

tint-new[1]

Порада: для того, щоб отримати від програми максимальну користь, пишіть в соцмережах частіше та регулярно оновлюйте свої статуси.

123 Form Builder

Зверніть увагу на форми зворотного зв’язку – вони повинні бути зручними і привабливими. 123 Form Builder – це програмний додаток для створення контактних форм.

RU-7-Free-Apps_2[1]

Порада: Form Builder дозволяє запитувати стільки інформації, скільки ви хочете, але не забувайте, що занадто довгі форми відлякують відвідувачів. Просіть заповнити тільки ті поля, які вам насправді потрібні, та не соромтеся міняти формулювання на ті, що більше підходять до літературного стилю вашого сайту.

Honeycomb Gallery (галерея «Калейдоскоп»)

Красива галерея зображень – це майже те ж саме, що вдала стрижка. Завдяки їй сайт в цілому виглядає набагато привабливіше. Додаток Honeycomb Gallery – не єдина галерея в Wix App Market, але одна з найпопулярніших. Чому так? Тому що підхід до демонстрації зображень тут дуже оригінальний.

RU-7-Free-Apps_3[1]

Порада: Хороший приклад можна подивитися на сайті Dreamdoggy.co.

Rotary View

Якщо це сайт магазину продемонструйте ваші товари, використовуючи додаток Rotary View. Можна, звичайно, додати галерею з фотографіями і докладний опис, але не втрачайте шанс показати товар з різних сторін і дайте користувачам можливість за  допомогою цього додатку покрутити його на всі 360 градусів.

RU-7-Free-Apps_4[1]

Порада: потренуйтеся та зробіть хоча б кілька спроб скомпонувати підсумкове зображення, перш ніж викладати його.

Pinterest Feed

Якщо у вас є аккаунт в Пінтерест, то вам варто звернути увагу на додаток Pinterest Feed. Воно показує відвідувачам сайту всі ваші Піни, дозволяє забирати їх до себе на дошку і ділитися з іншими користувачами.

RU-7-Free-Apps_5[1]

Порада: це додаток ефективно тільки тоді, коли ви регулярно оновлюєте свій Пінтерест. Сумніваєтеся, чи є практичний сенс у демонстрації красивих картинок в Пінтерест? Прочитайте цю статтю і більше не сумнівайтеся.

Media Gallery

Це програмний додаток вміє створювати галереї з фотографіями, постами з блогу, відеороликами, сторінками подій тощо. Вони гарно оформлені і радують око, а завдяки вбудованим посиланнях ними можна ділитися у всіх соцмережах.

RU-7-Free-Apps_6[1]

Порада: додаток адаптований під мобільний інтерфейс і відмінно виглядає на будь-якому пристрої, тому переконайтеся, що ваш сайт теж відкривається на смартфонах і планшетах.

ShoutOut

Використовуючи ShoutOut, Ви можете розсилати красиві листи своїм выдвыдувачам (включаючи тих, хто знайшовся c допомогою контактної форми Form Builder) і робити так, щоб вони заходили до вас на сайт знову і знову.

RU-7-Free-Apps_7[1]

Порада: вибираючи шаблон листа, зверніть увагу на оформлення та намагайтеся зробити так, щоб воно поєднувалося із загальним стилем сайту.

За матеріалами WiX.com

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *