Безкоштовні онлайн-сервіси для роботи з графічним та відео контентом

Ви не могли не помітити, як сильно зросла кількість візуального контенту в останні кілька років. Інтернет переповнений фотографіями, відеороликами, ілюстраціями, і прості тексти ледь ледь витримують конкуренцію з усім цим контентом.

На жаль, не у всіх є команда дизайнерів та не кожен користувач вміє працювати з графічними редакторами. Але не потрібно турбуватися: у інтернеті дуже багато сервісів, де можна обробити знімок, зробити постер, логотип тощо.

123apps

123apps

Сайт дозволяє робити багато різних дій з відео та аудіо (для запису відео з веб-камери – https://webcamera.io/ru/, для редагування відео – https://online-video-cutter.com). Має інтуїтивний інтерфейс, але є деякі обмеження за розміром файлів (2 Гб), але цього цілком достатньо для роботи.

Infogr.am

20121025_infogram3[1]

Інфографіка допомагає викласти об’ємну інформацію в стислому вигляді, тому людям подобається її розглядати. За допомогою сервісу Infogr.am Ви зможете подати будь-яку складну інформацію в доступному вигляді. Радимо почати з готових шаблонів, яких тут більше 20, і які завжди можна доопрацювати в простому та зрозумілому редакторі.

Canva

Canva_uk

Сервіс Canva допоможе Вам зробити все, що потрібно: обкладинку, презентацію, подарунковий сертифікат, фотоколаж, банер тощо. Все це можливо створити за допомогою легких у використанні шаблонів.

Pablo

pablo

Дуже простий і зручний сервіс, призначений для роботи з соцмережами. За допомогою цього сервісу можливо зробити цікаву графіку за декілька хвилин. Pablo містить приголомшливі фонові фотографії та можливість завантажувати свої власні, більше 25 стильних шрифтів, фільтрів, варіантів оформлення тексту тощо.

Picovico

picovicoЗробити слайд-шоу допоможе сервіс Picovico. З його допомогою Ви перетворите ваші фотографії в цікаву та складну історію. Сервіс простий, містить багато готових шаблонів, також Ви можете імпортувати свої фотографії з Facebook чи Flickr та додати аудіо.

Quotes Cover

quotescoverЛюдям подобаються цитати, тому Ви можете час від часу публікувати їх у себе в соцмережах. Можна їх красиво оформлювати, наприклад, за допомогою сервісу Quotes Cover. Все просто: вам потрібно вибрати цитату зі списку або набрати свою, визначитися з форматом і попрацювати над оформленням – вибрати фон, кольори, ефекти, а потім зберегти отриману картинку.

Зверніть увагу: сервіс не підтримує кирилицю.

BeFunky

befunkyЦей сервіс простий у використанні, за його допомогою Ви зможете швидко відредагувати будь-яке зображення – поправити експозицію, прибрати «шум», накласти фільтр тощо. Пара кліків – і все готово! Також тут можна зробити гарний фотоколаж, постер, листівку, картинку для блогу та багато іншого.

befunky_openedu

Genially

geniallyЯкщо Ви хочете додати контенту інтерактивності, зверніть увагу на сервіс Genially. З його допомогою Ви без зайвих зусиль зробите графіку, інфографіку, презентацію та зможете «оживити» вийшло за допомогою візуальних ефектів і анімації.

Не забувайте: інтерактивний контент підвищує залученість аудиторії.

 

Leave a Comment

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *